Login
Main menu

Programes de ràdio

L´Altra ràdio 17-10-2010

 

Xavier Paradell Santotomás - EA3ALV


Radioaficionats a la Catedral de Barcelona

Xavier Paradell explica a Ràdio4 la iniciativa organitzada per L´Escola de Ràdio ARMIC (Associació de Radioaficionats de L´ONCE) Totes les facilitats rebudes per part dels responsables del monument, per portar a terme l´homenatge pòstum a Manel Dotu Pascual - EA3EJA, president dels radioaficionats de l´ONCE, que ens deixà de forma inesperada pocs dies abans de l´activitat.

 


Radioaficionats a la Casa Milà (Pedrera)

Activitat divulgativa de la radioafició, que els radioaficionats de L´ONCE van organitzar a la Casa Milà, més coneguda com La Pedrera, amb la doble finalitat de reivindicar la importància de la accessibilitat de les persones amb disCAPACITAT als edificis emblemàtics de la ciutat. I de l´altra donar a conèixer el monument entre els radioaficionats, donant la oportunitat de fer el contacte radiofònic. 


Cinto Niqui presenta el programa de cultura audiovisual de Ràdio 4. En aquesta edició parlem de radioafició amb Xavier Paradell, històries de la ràdio amb Joan Julià, la intel·ligència artificial amb Ramon Sangüesa i ens aturem a l'actualitat radiofònica que ens porta Luis Segarra de Guía de la Radio.

 

L´Altra ràdio 20-12-2010

 

Xavier Paradell Santotomás - EA3ALV


Radioaficionats a la Visita del Papa Benet XVI a Barcelona

 


Xavier Paradell explica a Ràdio4 la iniciativa organitzada per L´Escola de Ràdio ARMIC (Associació de Radioaficionats de L´ONCE).

 

En Xavier va ser encarregat oficial de premsa, i únic representant acreditat de la Radioafició a tot l´estat a la visita del Papa Benet XVI .

 

 

Cinto Niqui presenta i dirigeix L'Altra Ràdio que en l'edició del 19 de desembre inclou: actualitat de Punt Cat amb Quico Gras; minories i mitjans de comunicació amb Raul Martínez; els ràdio transistors amb Joan Julià; la intel·ligència artificial amb Ramon Sangüesa; la ràdio a l'Estat espanyol amb Luis Segarra i la radioafició amb Xavier Paradell.

L´Altra ràdio 27-09-2010

 

Xavier Paradell Santotomás - EA3ALV


Continguts de la revista CQ Radio Amateur octubre 2010 (Numero 315).

 

 

Activitat divulgativa dels radioaficionats de L´ONCE a La Pedrera.


Els secrets de la Casa Milà (La Pedrera) per Xavier Paradell.


Detecció dels tramposos en els concursos de radioaficionats.


Reportatge sobre alguns aspectes poc coneguts de la Casa Milà (La Pedrera).


Ampli reportatge de la fira de radioaficionats Hamvention a USA (Primera de dues parts).

 


L'Altra Ràdio acaba de rebre un premi a la 9ena Diada de les Telecomunicacions del COETTC. És el premi Excel·lència a la Comunicació i Divulgació de les TIC. Escolta l'edició de l'Altra Ràdio amb OETI, D.Bird i D.Meroño; CQ Radiamateur, X.Paradell, tertúlia de la ràdio i la televisió internacional amb S. Riera, J.Fàbregas i F.Rubio.

L´Altra ràdio 26-04-2010

 

Xavier Paradell Santotomás - EA3ALV


Continguts de la revista CQ Radio Amateur maig 2010 (Numero 311).

 


Explicació de la crisis de URE.


Antenes motoritzades.


Història i origen de internet.


Components electrònics SMD.


Que és el important en els receptors de ràdio?.

 

 

L´Altra ràdio 23-03-2010

 

Xavier Paradell Santotomás - EA3ALV


Històries de la Radioafició.

 


Fons d´informació tècnica als vells temps.


Com trobaven la informació els radioaficionats al final dels anys 50, temps en que no existia internet?. Temps en que feien falta editors valents i arriscats.

 

 

FacebookTwitterRSS