Login
Main menu

Guia de la ràdio

Guiadelaradio.com és una web que reuneix l´actualitat de la radio a l´estat espanyol, incidint en especial en el sector de la radiodifusió, professionals i emissores, grans estrelles i becaris, publiques i privades, grans cadenes i petites emissores locals.

Està a la xarxa sense interrupció des de 1997, per el què és la més veterana del sector. Ha conegut tres etapes. De 1997 a 2004 publicava un butlletí setmanal, des de 2004 passà a publicar les notícies diàriament, numerant-les des de llavors aproximant-se a les 41.000 notícies publicades. I des de setembre 2014 i a causa de la modificació en la llei de Propietat intel·lectual, passa al format de revista digital setmanal augmentant continguts i millorant la presentació.

El 2010 publicà el llibre “12 Años de radio en España 1997-2008”. 2500 Pàgines que reuneixen les notícies de la radiodifusió espanyola d´aquell període.

Guiadelaradio.com està dirigida per Lluis Segarra, professional de la ràdio des de 1978. Actualment forma part de l´equip del programa "L´Altra Ràdio" de Ràdio4 a RNE i del que elabora l´informe de la ràdio a Catalunya de l´observatori de la ràdio a Catalunya i elabora formules radiofòniques per a emissores online.

FacebookTwitterRSS