Login
Main menu

La campanya Barcelona 7M

 

QUE ÉS BARCELONA 7M?


Barcelona 7M és una campanya de reconeixement iniciada per l´Escola de Ràdio ARMIC de l´Associació de Radioaficionats Minusvàlids Invidents de Catalunya (l´Associació de Radioaficionats de L´ONCE), a la que s´han anat sumant diferents institucions de tot el món, així com destacades personalitats, personatges famosos, o empreses.


QUE PRETÉN?


La campanya "Barcelona 7M" pretén, el reconeixement de la figura de Francesc Xavier Paradell Santotomás com a ambaixador de la radioafició nacional, per això s´ha proposat a aquest com a candidat al guardó de la "Creu de Sant Jordi" de la Generalitat de Catalunya.


SOBRE XAVIER PARADELL


Per a saber més sobre la figura, obra i la tasca del inventor, divulgador i radioaficionat català Francesc Xavier Paradell Santotomás, qui ha esdevingut un autèntic "emblema icònic", dins i fora de les fronteres del nostre país, si us plau visita la secció sobre Xavier Paradell.


COM ADHERIR-SE AL BARCELONA 7M?


Per a adherir-se a la campanya Barcelona 7M, tan sols tens que signar el document, que trobaràs en aquesta mateixa pàgina web. Tria si ets particular, si ets una empresa o associació.


Omplir el formulari amb les dades i enviar-lo signat per correu a la organització.


COM COL·LABORAR?


A més de signar la teva adhesió, pots col·laborar de varies maneres. Si us plau visita la secció col·laborar per a més detalls.


AJUDA´NS A DIFONDRE


La teva ajuda és important per difondre la campanya, per això et convidem, a més de signar la teva adhesió, a participar, difonent la campanya entre els teus amics, familiars, associacions de les que siguis membre o soci o qualsevol altre àmbit.
 
Pots seguir-nos a les xarxes socials i compartir en aquestes, els continguts de la campanya Barcelona 7M.

T´animem a difondre l’existència i finalitats de la Campanya Barcelona 7M a les associacions de les que siguis soci o amb les que tinguis relació.
 
Tota la ajuda per a difondre el "Barcelona 7M" és poca, però...


 
Entre tots...

 

AMB TU, ho farem REALITAT!

 

Signar suport

FacebookTwitterRSS