Login
Main menu

La Sagrada Família parla al món

La Sagrada Família parla al món” tingué lloc dins de la gira ARMIC 30 anys 30 Activitats, celebrada l´any 2009.

Coincidint amb Santa Llúcia (13 Desembre), i durant tot un cap de setmana, un dels monuments més emblemàtics i simbòlics del país, el llavors Temple expiatori de la Sagrada Família, un any més tard seria catalogat com Basílica.

La ja qualificada de, històrica activitat, de la què en Xavier Paradell va ser peça clau i un dels coorganitzadors a més d’assessor d´ARMIC. El mateix Paradell inaugurà, al costat del govern de la Generalitat l´activitat, acompanyat per Emili Llopart i Carrasco - EA3FTW, en absència finalment de Manel Dotu Pascual - EA3EJA, qui tenia la seva senyora hospitalitzada greu, en el primer dels actes que tingueren lloc durant tot el cap de setmana al temple.

L´activitat resultà la primera, i única fins avui com mínim, activitat divulgativa de radioaficionats cara al públic amb la participació del govern. Com així queda documentat en la mateixa web de la pròpia Generalitat.

 

 

 

 

La web de la Sagrada Família, va anunciar durant dies previs la mateixa, va ser creada per ARMIC una web especifica de l´activitat, des d´on també es podien seguir, al igual que a l´aula de les escoles de la Sagrada Família amb un mapa gegant, els punts del planeta que anaven contactant amb els radioaficionats de l´activitat del temple.

De forma prèvia a l´activitat, per immortalitzar els varis anys de feina requerits. Així com durant tot el cap de setmana, es realitzà una pel·lícula, amb l’assessorament i coordinació de Maria Teresa Balué Fort – EA3GVV i del Mestre Llopart – EA3FTW, muntador, aquest ultim, dels vídeos personals del conegut i ja desaparegut, Felix Rodríguez de la Fuente.

 

Durat el cap de setmana, així com els dies previs es realitzen, diferents programes de ràdio a diverses emissores. Entrevistes i reportatges sobre aquesta fita històrica, a més d´aparicions i publicitat a múltiples mitjans dins i fora del país.

Per a l´ocasió en Xavier va preparar una interessant conferència, que ell mateix va realitzar davant del públic assistent al recinte.

 

 

FacebookTwitterRSS