Login
Main menu

Catalunya sense barreres

Catalunya sense barreres es un espai radiofònic conduit per la periodista i coach Anna Hernàndez, que s´emet setmanalment per a tot Catalunya, a la cadena d’emissores de Ràdio Estel així com també per a Andorra des de Ràdio Principat.

Aquesta hora de continguts setmanals, diferents i diversos, té com a objectiu fonamental donar veu als col·lectius en risc d’exclusió especialment fràgils, com ara persones amb discapacitat o malaltia mental, persones grans o persones amb una difícil integració social. Part dels continguts del programa s’elaboren amb col·laboracions voluntàries de persones amb discapacitat o malaltia mental.

Catalunya sense barreres, el programa de la Fundación ONCE i el Fons Social Europeu, també ha comptat en varies ocasions amb la divulgació del molt que la radioafició aporta, com a mitjà de integració social i per a la superació personal a les persones cegues o persones amb discapacitat, del emblema icònic que és Francesc Xavier Paradell Santotomás.

Així per exemple, al costat del mestre Emili Llopart i Carrasco, membre de la junta directiva d´ARMIC (l´Associació de radioaficionats de L´ONCE). L´inventor, divulgador i radioaficionat català, Xavier Paradell, va estar present al programa explicant per exemple la històrica activitat de radioaficionats realitzada, al llavors, Temple Expiatori de la Sagrada Família, convertida més tard en Basílica. La Sagrada Família Parla al món, ARMIC 30 Anys 30 Activitats.

També en el marc de la, potser, més coneguda internacionalment obra d´Antoni Gaudí, i coincidint amb la visita del Papa Benet XVI al Temple, per a la consagració d´aquest. Paradell fou l’únic periodista acreditat en representació de la Radioafició a l´acte. Divulgant, un cop més la seva passió, la radioafició, però sobretot els valors d´aquesta a la societat, i especialment a la premsa present.

FacebookTwitterRSS