Login
Main menu

Programes de ràdio

L´Altra ràdio 01-12-2009

 

Xavier Paradell Santotomás - EA3ALV


Els Radioaficionats de L´ONCE organitzen "La Sagrada Família Parla al Món"

 


Xavier Paradell explica a Ràdio4 la iniciativa organitzada per L´Escola de Ràdio ARMIC.

 

Dins de la gira “ARMIC 30 Anys, 30 Activitats”, per celebrar les tres dècades del naixement de L´Associació de radioaficionats de L´ONCE (ARMIC), l´acte central es va dur a terme posant a l´aire, per primera vegada a la historia, el Temple Expiatori de la Sagrada Família.

 

L´edifici de les escoles del Temple Expiatori de la Sagrada Família, va allotjar les diferents estacions de radioaficionat, operant de manera simultània. Així com un saló d´actes amb la conferencia "Paral·lelismes entre Antoni Gaudí i els Radioaficionats" a càrrec de Francesc Xavier Paradell Santotomás com a acte central.

 

Un cap de setmana complert amb diferents activitats relacionades amb la ràdio, pensades especialment per divulgar la radioafició i la ràdio practicada per persones cegues, i donar a conèixer al públic el paper del mitjà radiofònic com a mitjà d´integració social i superació personal per les persones cegues. 

 

Cinto Niqui celebra els 33 anys de Ràdio 4 i dedica el programa al present i al passat de l'emissora amb la directora Montserrat Melià i el programador musical Joan Arenyes. L'edició 1914 de l'Altra Ràdio també inclou "La Sagrada Família parla al món".

FacebookTwitterRSS