Login
Main menu

Actualitat de la campanya

Joan Dausà amb el Barcelona7M dels radioaficionats de L´ONCE

La veu en off del programa CITES de TV3. El cantant, compositor i actor Santfeliuenc, Joan Dausà compositor de la banda sonora de la pel·lícula "Barcelona Nit d'Estiu" (Barcelona Nit d'estiu), es suma a la llarga llista de personatges famosos que ja donen suport a la campanya Barcelona7M.

La campanya Barcelona7M, promoguda pels radioaficionats de l'ONCE compta amb nombrosos suports i adhesions que van creixent diàriament. Barcelona7M és una campanya de suport a la candidatura, ara ja a títol pòstum, de la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya per a l'inventor, divulgador i radioaficionat català Francesc Xavier Paradell Santotomás.

 

Paradell va estar fortament vinculat a la ciutat de Dausà, Sant Feliu de Llobregat, on resideix part de la família de Xavier.

Dausà, és també l'autor de la banda sonora de la nova pel·lícula "Barcelona Nit d'hivern" (Barcelona nit d'hivern) del director Dani de la Orden.

 

 

 

Transcripció del text

 

Hola, Sóc Joan Dausà, i des d’aquí vull donar tot el meu suport a la candidatura de Xavier Paradell Santotomás perquè sigui reconegut amb la Creu de Sant Jordi.

 

 

Tornar al principi

FacebookTwitterRSS