Login
Main menu

Actualitat de la campanya

En Quim Masferrer s'uneix a la campanya Barcelona7M

L´actor, presentador de televisió, monologuista, i fundador de la companyia Teatre de Guerrilla, Quim Masferrer, conegut com el Foraster, s´uneix a la campanya Barcelona 7M promoguda pels radioaficionats de l´ONCE.

Quim Masferrer, el Foraster de TV3. Qui va ser el guionista i presentador del III Premis Gaudí, ha volgut enregistrar un petit missatge en memòria de l´inventor, divulgador i radioaficionat català Francesc Xavier Paradell Santotomás.

 

 

 

 

Transcripció del text

 

Sóc en Quim Masferrer.

No se si em coneixeu, sóc un noi bastant trempat de Sant Feliu de Buxalleu. Faig coses de tele de ràdio...

Jo parlo amb vosaltres perquè, hi ha aquesta campanya de radioaficionats de l´ONCE, "Barcelona7M" i me l´han explicat. I quan me l´han explicat, eh dit, hòstia... a veure, per favor... no fotem.... a veure.

En Francesc Xavier, aquest senyor que va morir no fa pas massa. Per tota la feinada que ha estat fent en el món dels radioaficionats... ostres!

Quan m´han explicat la feina... dic... aquest senyor es mereix la candidatura. Encara que sigui pòstuma, però la candidatura a la Creu de Sant Jordi!


Se la mereix!

Escolta´m..., que ha fotut una feinada immensa, i amés a més... hi ha moltíssima gent que un cop li han explicat el que m´han explicat a mi. Pensa el mateix que jo.
Dic hòstia, doncs no som tan rars, serà que alguna cosa hi ha. Per tant.. escolteu-me...

Endavant! i el Francesc Xavier que ven aviat, ben aviat, ben aviat... perquè segur que on sigui la veurà... ha de tenir la Creu de Sant Jordi!

 

Tornar al principi

FacebookTwitterRSS