Login
Main menu

Actualitat de la campanya

Recollida de signatures a Sant Vicenç dels Horts dins el JOTA

Escola de Ràdio ARMIC (Els radioaficionats de l´ONCE) ha impulsat la campanya Barcelona 7M per demanar la Creu de Sant Jordi, ara ja a títol pòstum, per a l´inventor, divulgador i radioaficionat Xavier Paradell Santotomás, mort el 2012, i que va esdevenir un destacat operador de radiotelegrafia i divulgador de la radioafició, amb molts vincles amb la comarca del Baix Llobregat.

L’Escola de Radioaficionats de l’ONCE i l’Agrupament Escolta i Guia Roc d’Oró de Sant Vicenç dels Horts organitzen dissabte una jornada de radioafició, amb la col·laboració de l’Associació de Radioaficionats de Minusvàlids Invidents de Catalunya (ARMIC).

Aquesta jornada s’organitza en el marc de la jornada mundial Jamboree On The Air - Jamboree On The Internet (JOTA-JOTI), l’esdeveniment més important del moviment escolta a nivell mundial que l’any passat va congregar més d’1,3 milions de persones a 157 països. Enguany, el JOTA arriba a la seva edició número 58, amb el lema La Terra és teva/vostra , mentre que la JOTI celebra la 19a edició. Sant Vicenç dels Horts és l’únic municipi de Catalunya que hi participa.

L’activitat es desenvoluparà dissabte a la plaça de la Vila de 10 a 20 h. S’adreça als esplais i col·lectius juvenils del municipi, però també al públic en general. La jornada consistirà en la realització de diferents tallers i, finalment, en la confecció d’una antena de ràdio, feta de manera casolana amb un cable de coure, que permetrà que es puguin comunicar amb altres participants d’aquesta jornada d’arreu del món.

 

Data de l´acte:

Dissabte 17 d´octubre

 

Lloc del acte:

Plaça de la Vila, Sant Vicenç dels Horts (Barcelona)

 

Tornar al principi

FacebookTwitterRSS