Login
Main menu

Actualitat de la campanya

Vine a la Tamborinada 2016 a signar en suport a la campanya

 

 

 

El proper cap de setmana, el diumenge dia 5 de Juny L´escola de ràdio ARMIC, participa un any més a la Tamborinada. La gran festa del lleure de Barcelona amb més de 1000 voluntaris i 100 activitats.

 

RECOLLIDA DE SIGNATURES PER LA CAMPANYA BARCELONA7M


Durant tota la Tamborinada, l´equip de la campanya Barcelona7M també estarà present a l´estand de ràdio recollint signatures de suport a la campanya.

Us animem i convidem a tots a participar a la campanya “Barcelona 7M”, de suport a la candidatura per a la Creu de Sant Jordi (ara ja a títol pòstum) per a l´inventor, divulgador i radioaficionat català. Francesc Xavier Paradell Santotomás – EA3ALV.

Algú que sempre va ajudar, i va creure, fins i tot sovint per sobre de les seves possibilitats, en els radioaficionats de L´ONCE. Una PERSONA que pensava en les PERSONES, i divulgà com pocs, el molt que la ràdio representa per al col·lectiu de PERSONES cegues.

Moltes gràcies Xavier!

 

 

Ens hi ajudeu?     Veniu a signar! en suport a la campanya

La campanya al Twitter @Barcelona7M  (#Barcelona7M)Amb il·lusió, entre TOTS ho farem REALITAT.

 

 

 

TALLERS DE RÀDIO I RADIOAFICIONATS


Els visitants podran fer ràdio, i conèixer de prop la ràdio feta i practicada per cecs i PERSONES amb deficiència visual així com PERSONES sordes u altres disCAPACITATS.

Comptarem amb la presència de radioaficionats cecs de l´ONCE i operadors amb altres disCapacitats, i formadors del equip docent d´ARMIC que ens acompanyaran al “shack” de l´estació oficial de la TAMBORINADA.

Tothom que s´acosti als tallers dels Radioaficionats de L´ONCE durant tot el dia, podrà descobrir el paper social de la ràdio i la radioafició com a mitjà de superació personal e integració social per a les PERSONES cegues i amb disCAPACITAT. El gran paper social que representa aquesta per el col·lectiu de cecs. El molt que aquesta els aporta. I fer ràdio amb ells, convertint-se en radioaficionats per un dia.

 

FOTOS DE RÀDIO

Tothom que ho desitgi podrà fer-se una fotografia de record fent ràdio a la carpa de ràdio de la Tamborinada.

S´atendrà per ordre d´arribada.
 

 

 

 

Més informació de la festa a la web de la Tamborinada

 

Tornar al principi

FacebookTwitterRSS