Login
Main menu

Programes de ràdio

L´Altra ràdio 17-10-2010

 

Xavier Paradell Santotomás - EA3ALV


Radioaficionats a la Catedral de Barcelona

Xavier Paradell explica a Ràdio4 la iniciativa organitzada per L´Escola de Ràdio ARMIC (Associació de Radioaficionats de L´ONCE) Totes les facilitats rebudes per part dels responsables del monument, per portar a terme l´homenatge pòstum a Manel Dotu Pascual - EA3EJA, president dels radioaficionats de l´ONCE, que ens deixà de forma inesperada pocs dies abans de l´activitat.

 


Radioaficionats a la Casa Milà (Pedrera)

Activitat divulgativa de la radioafició, que els radioaficionats de L´ONCE van organitzar a la Casa Milà, més coneguda com La Pedrera, amb la doble finalitat de reivindicar la importància de la accessibilitat de les persones amb disCAPACITAT als edificis emblemàtics de la ciutat. I de l´altra donar a conèixer el monument entre els radioaficionats, donant la oportunitat de fer el contacte radiofònic. 


Cinto Niqui presenta el programa de cultura audiovisual de Ràdio 4. En aquesta edició parlem de radioafició amb Xavier Paradell, històries de la ràdio amb Joan Julià, la intel·ligència artificial amb Ramon Sangüesa i ens aturem a l'actualitat radiofònica que ens porta Luis Segarra de Guía de la Radio.

 

FacebookTwitterRSS